Formulari de cerca

Museu d'Art Contemporani Florencio de la Fuente
96 230 30 32
Cuesta del Ángel, 2
46340 Requena Valencia
Horari: Diumenge, dilluns i dimarts: Tancat. De dimecres a dissabte de 17:00 a 20:00 hores. Última entrada a les 19:30 hores. Dies de tancament anual 1 i 6 de gener, 19 de març, 24, 25 i 31 de desembre i tots els diumenges no festius.
ABONAMENTS Existeixen la següents modalitats de bo per a la visita de les Cuevas de la Vila més un o diversos espais a triar entre el Museu *Florencio de la Fuente", el Museu Municipal, el Palau del Cid-*Museo del Vi, la Torre de l'Homenatge, l'Església de Santa María i l'Església de Sant Nicolau. 5 € Cuevas de la Vila + 1 museu; 6 € Cuevas de la Vila + 2 museus; 7 € Cuevas de la Vila + 3 museus; 8 € Cuevas de la Vila + 4 museus. La validesa del bo és indefinida.
ACCESSIBILITAT Totes les àrees públiques del Museu són accessibles per a cadires de rodes. Tant l'entrada principal del Museu, que té una rampa especial per a cadires de rodes, com els tres nivells del Museu, als quals s'accedeix en ascensor. A més, disposa de vàters per a persones amb discapacitats. Els visitants amb discapacitat (67% o més) i persones que els acompanyen tenen dret a l'admissió gratuïta presentat un certificat de discapacitat del Ministeri de Salut o de l'informe mèdic del sector públic, indicant clarament la discapacitat i el seu percentatge. Es permet l'entrada a gossos pigalls o d'assistència.
Entrada Normal: 2 €.
Entrada Reduïda: 1'50 €. Pensionistes i jubilats, titulars del carnet jove, membres de família nombrosa, discapacitats (igual o superior al 33%), parats de llarga durada i grups superiors a 15 persones (per persona)
Entrada lliure: menors de 18 anys, personal docent degudament acreditat i un monitor per cada grup de 25 persones.
Site developed with Drupal